Privacyverklaring

Privacyverklaring Martin Hovius Fotografie

Martin Hovius Fotografie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina zie je wat er gebeurt met gegevens die jij aan Martin Hovius Fotografie verstrekt.

  • Martin Hovius Fotografie
    Hortensialaan 53 | 1777 XG | Hippolytushoef
  • info@martinhoviusfotografie.nl
  • 06-49093428

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje naar info@martinhoviusfotografie.nl. Je kunt deze verklaring ook als pdf downloaden.

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van producten van Martin Hovius Fotografie laat je (persoons)gegevens achter. Martin Hovius Fotografie vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die verwerkt worden:

  • Voor- en achternaam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt; in correspondentie en/of telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op de website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Contactformulier

Bij het invullen van het contactformulier op de website (of bij het versturen van een e-mail) stuurt de klant gegevens mee. Deze worden bewaard tot er een volledige beantwoording en afhandeling heeft plaatsgevonden.

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Martin Hovius Fotografie heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Martin Hovius Fotografie ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Verwerking persoonsgegevens

Martin Hovius Fotografie verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

  • zodat je gebruik kunt maken van alle functies op de website
  • zodat je producten kunt bestellen en betalen via de website
  • om je te bellen of e-mailen als dit nodig is (bijvoorbeeld om antwoord te geven op vragen of om een afspraak te maken)
  • om jou te informeren over wijzigingen van diensten en/of producten
  • om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren

Martin Hovius Fotografie is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting.

Bewaartermijn

Martin Hovius Fotografie bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. Websitedata zijn max. 2 jaar inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat de data worden geanonimiseerd. Martin Hovius Fotografie bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Persoonsgegevens delen met derden

Martin Hovius Fotografie verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Martin Hovius Fotografie gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen. Bij het verstrekken van jouw gegevens aan een externe partij legt Martin Hovius Fotografie in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Martin Hovius Fotografie voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Martin Hovius Fotografie gebruikt functionele, analytische en marketing cookies. Bij jouw eerste bezoek aan Martin Hovius Fotografie ben je geïnformeerd over de cookies die Martin Hovius Fotografie gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt.

Functionele of technische cookies

Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Martin Hovius Fotografie hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen. Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. Theoretisch is het mogelijk om op basis van een volledig IP-adres meer informatie over een bezoeker te achterhalen, ook al is dat niet toegestaan.

Social media

Martin Hovius Fotografie is actief op social media, maar heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Hoe zij omgaan met gegevens, vind je in hun privacy statements. Bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest

Beveiliging

Met up to date beveiligingsmaatregelen beperkt Martin Hovius Fotografie de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed afgeschermd. De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het slotje in de adresbalk: alle gegevens die je verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Martin Hovius Fotografie. Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Hippolytushoef, 30 december 2023.